1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2059708

Sv: Apropå ingenting...
När man bygger ett allsvenskt lag så är det viktigt att bygga på spelare som antingen...
1) Har noll ambitioner (Dahlén) eller på nedång i karriären (Enström)
2) Är fantastiska i Allsvenskan, men inte tillräckligt attraktiva för topp 6 i SHL. (Crandall, Hutchings, Vesel, Liss, Lundin, Lööke, Hartmann etc.)

Karlkvist var ett sånt exempel för oss. Har dominerat i Allsvenskan men inte varit attraktiv för SHL-lagen. Jag trodde att Rosdahl/Olofsson var sådana spelare, men tyvärr...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bamse: Vi bör ha goda möjligheter att kunna ta hem Karla. Tror inte Liiga kommer kunna starta till hösten, Finska Tegnell säger att dom har så låg spridning att peaken inte kommer förrän i höst.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bamse: Din kategori #2, "inte tillräckligt attraktiva för topp 6 i SHL" skulle kanske kunna ändras till "Inte tillräckligt intressanta för någon i SHL förutom Oskarshamn"?

Brynäs kom 12:a i SHL och jag tror inte att man är ett dugg intresserade av Lövens allsvenska toppspelare. Enligt rykten kollade man på Hutchings men valde att inte gå vidare. Lundin är väl mest intressant om man får Dahlén på köpet.

Respekterar verkligen Lövens lagbygge och det handlar ju om att vinna, men som utomstående har jag absolut noll intresse av att se deras matcher. MoDo har däremot alltid spännande talanger som man vill följa.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bamse: Finns dock en hel del spelare som ligger där och skvalpar mellan HA och SHL.
Det är här scoutingen kommer in, och möjligheten att hugga dom i rätt tid.

Tror Modo gör klokt som avvaktar. Vi vet ännu inte om det överhuvudtaget blir något i höst, speciellt inte i Finland. Det skulle kunna innebära en invasion av spelare till Sverige.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bamse:

Kan bli tufft att ligga runt toppskiktet nästa säsong.
Kommentera