1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2077522

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Så pengarna går från en tjugondel till en tiondel mot SHL?

Jag jobbar som säljare. Är inte köparen beredd att betala mer och vet att jag måste sälja, då har jag NOLL att spela med.

Därför måste SIF ingripa och se till att pengarna fördelas bättre till alla intressenter från division 1 och SDHL till SHL såklart. Att vädja till SHL om svensk hockeys bästa kan man glömma. FBK exempelvis har aldrig någonsin ödslat en femtioöring på någonting de inte tjänat på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Här finns det nog en poäng som inte riktigt alla här verkar vilja tänka på. Det finns ingen köpare som är villig att lägga mer än det som Cmore gör för HA. Det är inte så att HA säljer till ett underpris för att de gillar Cmore mer än någon annan. Det är klassiskt auktionsförfarande och om HA inte lyckas påvisa att produkten är värd mer så är det här den ligger.
HA har såklart ett antal starka matcher som driver upp värde där Löven, Modo, AIK, Timrå och ev SSK ingår. Helst mot varandra. Men det är också många matcher mellan Tingsryd och Kristianstad etc som ska sändas och vad man än må tycka om det så är det direkta förlustfaffärer för ett sändande bolag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: För övrigt gillar jag det mesta med Aagaard. Dels för att han ser ut att ha riktigt bra spelsinne och teknik, men också för att han alltid verkar vara positiv och nu senast för att han tycker att det är för lite fysik på träningarna. Jag visste verkligen inte vad det var för snubbe vi värvat, men han börjar segla upp som en favorit i sina uttalanden, sitt sätt att vara och för hans spel. Jag tror att han blir en succé i vinter.
Kommentera