1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481617 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2079263

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Kallar dig x för det enda du gör är spyr galla/snackar skit om löven när det gäller allt. Jag vart själv chockad över Steen men inget jag tänker lägga så mycket energi på. Förhoppningsvis stannar hela den kedjan säsongen ut, men Wallmark kommer sticka när säsongen drar igång. Vi spelar 3 matcher i veckan till mars i princip så kommer behövas spelare.

Uppfattat ditt brunkare som att du inte tycker han kommer bidra med något, han är en klass spelare och skulle spela i er första kedja direkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Vad hade du förväntat dig att det skrivs om löven i våran bok? Stick tillbaka till eran bok, så slipper du bli irriterad och vi slipper dina nedvärderande åsikter. Är väl sådant som kallas ” win win” situation.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Läste i VK att dom börjar tycka det är pinsamt med alla dessa lån och värsta gatutiggeri från reserv Jesus och Löven ledningen tur att man inte hejar på det laget då vore man utfattig ........Heja Modo vi har klass och historia
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Ok, tack. Då vet jag att du är ömfotad och bitter. Noterat.

Jag kallade honom brunkare för att det är lite av hens spelstil. Vart han skulle platsa hos oss vet jag inte och det bryr mig inte då han bara är ett korttidslån.

Poulin tappade klubban och sparkade undan målburen när SAIK snurrade som värst.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales:

Om ni tänkt att behålla dem hela säsongen eller tror på detta så varför har ni inte skrivit kontrakt över hela säsongen som vi gjort med Heppo och Lindgren?

Att det just är skrivet korttid indikerar att man vet att dom vill dra så fort det drar igång.
Kommentera