1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481629 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2084521

Sv: Modo - Vita hästen 2020-10-03
J F K:

Då var sofbiljetter till mig och dottern inköpt. Nu kör vi!

Hoppas vi kan få se ett lag som verkligen kommer ut taggade och visar upp att spelet börjar sitta, vill se något som liknar matcherna mot Luleå, Skellefteå eller stundtals mot Löven och Timrå. Är vi fortfarande lika yra som i sista matchen mot Timrå börjar man bli lite orolig.

Ville se Heppo, Gagnon, Sveningsson dominera i anfallszon, vill se Ohlsson och Hedberg utnyttja sin fart och kraft och utmana på mål.

Vill se våra offensiva backar som Lindgren och Corrado ta för sig framåt samt att de defensiva visar att de kan slå stopp i spelet och vara stabila när vi får tryck emot oss.

Se
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita hästen 2020-10-03
Rytter: Jag tror vi ska ha rätt låga förväntningarna annars är risken att vi blir väldigt besvikna!
Modo kommer från en spelmässigt katastrofal SCA-cup och det är sällan man lyckas ändra sitt spel endast på träning så jag tror vi får förvänta oss en 6-7 matcher innan alla lagdelarna är synkade och spelet klaffar.

Mitt tips är att Modo får en ganska tung start på säsongen, en förlust idag ser jag inte alls som speciellt osannolikt och det är heller inte osannolikt att vi ligger någonstans i nedre halvan efter 10-12 omgångar, dock så tror jag att när våra importer börjar få ordning på spelet på liten rink och att lagets individuella kvaliteter synkar med spelet så är det heller osannolikt att Modo kan klättra upp till topp 3 fram emot vårkanten.
Kommentera