1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2088226

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
Majbrasan: Jösses, hur ska detta sluta?
Tror inte jag har sett en sämre upplaga av mitt kära Modo. Får Larry Huras vibbar. Var är spelidén, finns det någon överhuvudtaget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
Sven Tuta: larry huras gäng var rätt vassa när dom väl fick tag i pucken, men utan puck var det katastrofalt. Alltså precis motsatsen mot det vi såg idag.

Kan verkligen en huvudtränare ställa till så mycket oreda att ingen i laget kan passa eller få pucken genom neutral zon?
Kommentera

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
Sven Tuta: Jag tror inte man ska ta det för hårt ännu. Det är onekligen ett stort och svårt jobb att balansera upp laget och få igång samspelet. Se bara på Timrå, tappar en spelare, har precis ingen aning om hur man spelar hockey längre. Väsby, spelade väl i första perioden initialt. Tappar poäng, kollapsar.

Jag tror att modo kommer finna sin rätta form, som ett lag, inte med hjälp av den till synes värdelösa tränaren. Det här går till sig. Viktigt för alla lags supportrar att inte glömma varför vi älskar våra lag och denna sport. Varför vi samlas även i dessa svåra restriktionstider för att se, heja, ekonomiskt stödja och visa att vi och våra hjärtan backar våra lag, i tuffa tider och goda tider.

Det ordnar sig det här.
Kommentera