1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481127 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2088250

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
Gäsp:
Först nya spelare in, vi skall kunna ta in såpass bra spelare att vi lyfter lite. Man skall inte vara så kvick att skicka tränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
Tarasov:

Nej tror inte heller på att skicka tränare efter 3 omgångar. Det måste isf vara något nytt rekord.

Har sagt att jag ger laget 10-15 omgångar innan jag kommer med omdömena. Men det ser inte lovande ut efter 3 matcher. Dom har 12 kvar att spela upp sig och hitta stabiliteten.

Visst att kik hade det mesta av spelet och långa anfall i vår zon, men väldigt många skott kom utifrån och Peters kunde se puckarna bra. Det var väl några riktigt bra chanser t.ex spelvändningen med ett långt spel över mitten där Peters gjorde en riktigt bra förflyttning och räddning vid bortre stolpen. Annars tycker jag nog att merparten av skotten han fick mot sig var ganska enkla och sådana han ska ta. Visst att kik var bättre och inte orättvist om de tagit alla 3p, men vi ska inte stirra oss blind på skotten och låssas som det var 50+ kvalificerade chanser.

Svårt för oss att komma in i matchen också när vi endast får ett pp med oss. Resterande kik utvisningar var ju dubbelutvisningar.

Skulle nog se att man lyfter in en hel kedja som kan ge laget lugn och ro, typ timashov-kempe-olofsson. Låt de komma in och hjälpa laget få självförtroende. För kvalitet i laget det har vi, men just nu spelar vi helt utan självförtroende och är extremt pressade att vinna och göra mål.

Tycker ändå det var kul att se att Hedberg går mot en ökad formkurva, han hade fina intentioner och bra fart idag.
Kommentera