1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481168 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2088305

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
jonsson:
Som jag ser det saknar vi spelar som kan ge tid åt lager med pucken. Heponiemi har den egenskapen men ingen riktig kemi än och kommer inte loss än men tror att han kommer bli värdefull så småningom.

Ohlsson/Svenningsson/Aagaard/Jellvert/Hedberg tycker jag har spel i sig och skulle komma mer till sin rätt med bättre omgivning. Men ingen av klarar i dagsläget att skapa tid eller poäng på egen hand, trodde mer på Sveningsson. Dit kan man även räkna Olhaver.

Sen tycker jag varken, Max T/Åhström eller LP skall vara bland de 12 som får spela. Tyvärr inte redo. Max T hyllas men jämför med Sylwander som många ggr klarar av att bära upp pucken och tom sätta fast den i anfallszon. Dessa spelare blir en belastning och tenderar att komma i tidsnöd. Jag tycker däremot LP har egenskaper som gör att han passar som 13 forward men det är inte givet.

Ser det som ett återkommande problem i allsvenskan, vi vägrar dessutom ta andra intressanta spelare i spannet 19-21 för att våra juniorer är alltid ”bäst”. Det räcker liksom inte med en Sellgren/Norlinder/Berglund/Wallinder.... utan det skall tvunget in några till som inte är redo. Det är helt ok att tänka så men då får vi nog nöja oss med att som bäst vara ett mittenlag i allsvenskan.
Kommentera