1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2088307

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
Tarasov: Jag tycker det är för många som underpresterar och som inte kommer upp i någon nivå alls, bärande spelare som inte åstadkommer ett skit. Skottstatistiken är ju rätt talande för hur det ser ut.

Sen kan det förstås finnas vissa spelare som inte håller måttet. Men även om vi gör dåliga matcher över 60 minuter så känns det som att man kan kräva mer än 20 skott på mål (som väl är något sorts snitt efter dessa tre matcher).

Men spelet känns extremt intetsägande. Väntar fortfarande på att få se Sveningssons bössa, Olhaver som tar för sig fysiskt och bökar in pucken i mål osv osv.

Men man har ju knappt ens sett några tendenser av detta. Nada, zip, zero.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
när vi väl vinner pucken "efter att ha jagat den i 15 minuter" så blir det påtagligt att vi inte har någon tydlig plan. För spelaren som vunnit pucken ska fundera i tre sekunder vad han ska göra med den. Slutar med stressad nödpassning som blir bruten. Jaga jaga puck, dumpa från röd. Nä detta känns inte bra. Finns ingen trygghet. Vi kan inte spela en snabb hockey om varje spelare ska hitta på egna lösningar varje sekvens. Vi har spelat tre matcher och kan inte göra ett vettigt uppspel. Jag kommer inte bli bedrövad om säsongen ställs in.
Kommentera