1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2088320

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
Axle San: Tycker Modo borde sänka ambitionen för årets sässe, kicka Nieminen som är helt fel, ta in en lugn trygg tränare som kan bygga mer långsiktigt.. är ruskigt svårt att bygga ett helt nytt LAG på bara några månader.. skicka även några av de trötta värvningarna , kör upp lite duktiga juniorer och bygg för framtiden... Nieminen och gamla trötta veteranspelsre med bra cv är inte rätt väg i de här läget... men som jag sagt många ggr tidigare, finns det tålamod bland klubb, sportchef, sponsorer och fans för det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
Mike Keenan: Du har en bra poäng och en del av mig håller med, men eftersom vi precis gjort den resan och fick allt förstört av Coronan och ett söndervärvat lag så tror jag den breda massan inte vill vänta 3 år till på att vi ska vara ett topplag och redo för en Shl biljett, dom flesta anser att att vi varit i allsvenskan alldeles för länge och att det nu är dags att ta sig upp igen och jag känner nog lite likadant!

Med den budgeten, kontaktnät och juniorverksamhet så ska Modo vara långt före majoriteten av alla lag i As, förmodligen har vi dom bästa förutsättningarna så det är väl dags att vi tar vara på den möjligheten nu tror jag många känner!

Övik suktar efter någon form av framgång, inte se alla andra lag lyckas år efter år
Kommentera