1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479811 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2088341

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
Hockey12345: Jo, absolut. Dock är anfallsspelet det absolut sämsta jag sett på väldigt länge i Modo. Vi har många gånger varit dåliga, men då är det oftast bakåt som det läckt. Nu har vi faktiskt en bra defensiv, men absolut ingenting framåt. Med det lag vi har på papperet är det helt sjukt att vi inte får någonting alls att fungera, utan tappar pucken hela tiden så motståndarna får anfalla. Att de ofta får ta rätt dåliga avslut utifrån är då en väldigt klen tröst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
J F K: jag håller på Leksand så har absolut inte 100 koll på Modo men att spelet strular dom första matcherna är inte några konstigheter det gör det för många lag. Läster här en del för att det är hockey kunniga personer som skriver med bra och vettiga analyser ofta så det skär lite i hockey hjärtat när alla är så pesimistiska det brukar ni inte vara här. Det har gått 3 matcher det visar absolut inget om hur säsongen kommer gå. Dom gånger det brukar gå åt helvete är dom gånger man är stor favorit och det typ redan ska va klart som Björklöven i år det lär nog spricka.
Kommentera

Sv: Kristianstad - Modo 2020-10-14
J F K: jag vet att jag gnällt på våra forwards, men du har rätt i att det är något mycket mer grundläggande som det är fel på. Offensiven går inte ens att bedöma i matchen igår, då tiden vi faktiskt hade kontroll på pucken i ofensiv zon är för liten.
Hur kan det grundläggande spelet med puck bli så oerhört dåligt som det är nu? Ser att många vill ha bort Ville, men kan han ensam verkligen göra alla spelare i laget oförmögna att vårda pucken?
Kommentera