1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481463 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090647

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Gavelo: Nej, det där är komplicerat. I dagsläget när det fungerar uselt så kanske inte "tombolan" är rätt väg att coacha laget. Det är mer nordamerikanskt/finskt sätt att coacha, men jag är lite rädd att det inte fungerar på samma sätt i Sverige. (Jag är inte övertygad om att det är rätt överhuvudtaget, men på andra platser finns inte samma kulturella motstånd). Vi har ifrågasatt att vissa lag tagit in NHL-lån på väldigt kort sikt, men det här kan också upplevas negativt för en trupp.

Vi får helt enkelt hoppas att spelarna i fråga taggar till och kommer igång, för om det fortsätter på det här sättet under längre tid kan det bli en hel del missnöje i truppen.

Nu kan väl ingen säga att LP eller Öhman fick en särskilt förtroendeingivande coachning av Björn, men de flesta kände nog en stor trygghet att spela sitt spel.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Vafan vad almtuna förstärker så in i hvete. Å den på jellvert ett ju billig. Men vafan domaren står någon meter ifrån när modospelarrn får klubba i ansiktet. Solklar 2a. Skulle varit 4-4. Men fan ingrn bra början detta. Vi måste sluta dra på oss utv vi borde veta den låga nivån
Låst ämne

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
J F K:
Lite rotation på fw 11-14 kan vara bra man kan mixa lite i kedjo, i undantagsfall bänka någon. Men tombola på bättre spelare tror jag i regel inte på.
Låst ämne