1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2093747

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Häggström är en av lagets bästa spelare i penalty killing och när Modo är ett av Allsvenskans mest utvisade lag så kan man säga att vi har enorm användning av en sådan spelare.

En spelare som Häggström kommer till jobbet varje dag, gnäller aldrig över sin roll och spelar alltid mot motståndarnas bästa spelare för att spela 0-0, DET gör han riktigt bra, riktigt jävla bra dessutom!

En spelare som spelat större delen i högsta ligan sen 2010 bland annat tsm med Peter Forsberg är alltså enligt dig speldum..... 😂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Var ju en viss Hägga som avgjorde första finalmatchen mot Löv i sudden.,,Han är viktig i bp och en spelare som alltid ger sista bloddroppen då det gäller ,,,,Heja Modo
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: du kan fortfarande inte säga en spelare i vår trupp med lägre spelförståelse?

Har som sagt inte sagt något om hans inställning eller hårda jobb, mer att han får ut väldigt lite av den.

Allt är relativt eller hur? Jämfört med dig och mig har han säkert väldigt hög spelförståelse, men för att vara en hockeyspelare på denna nivån har han en väldigt låg spelförståelse. Trodde inte att man skulle behöva lägga till ”för att vara en elit idrottsman” när man skriver att en spelare inte håller måttet på denna nivån. Att han var smart nog att hålla klubban i isen då han spelade med Forsberg var ju dock väldigt bra!
Kommentera