1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482299 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2094733

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Gäsp: Förstår liksom inte domarna. Slaget på skridskorna på Mikkelson är ju identiskt med det dahlrot åkte för. Inte för att vi förtjänat det, men det vore klädsamt om man en enda match kände att lagen bedöms lika.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
J F K:

Alltså det är ingen vits att klaga på dem, man vet redan på förhand att nästan alla är helt inkompetenta och man kommer undra vad fan de håller på med.

Hur missar man crosschecken i ansiktet på Öhman, sedan situatuonen med svenningsson i vårt pp där man håller i honom högt mot halsen. Bägge situationerna är där pucken är så ser inte 4 ögon detta är det nått fel.

Som du säger den man tar på dahlroth är ju identisk med den Mikkelsson åker på, varför tar man den ena men inte den andra, enda skillnaden är att den första är i början på matchen och den andra i slutet av matchen.

Modo hade en värdelös kväll idag och förtjänar att förlora, men landets näst högsta liga förtjänar bättre dommare. Tror jag sett 1-2 matcher i år totalt med modomatcher och med andra lag där domarna kommer undan med godkänt.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Vilket jävla skämt till match
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
J F K: Heponiemi i samma trötta kedja hela matchen. Inte ens när man ska toppa ändrar man något.
Inget om om styf, men man spelar honom med drygt en minut kvar.

Jag undrar om inte den försiktiga coachningen från Omark är ännu sämre än Nieminens. Han verkar ju inte ens vilja vinna.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Inte en jävla krona ska jag lägga på detta laget i fortsättningen! Vilken jävla pissinställning alltså! Helt jävla lamslaget! Spelarna ska skänka lönen till damlaget och juniorerna istället. Usch hur man kan vara så in i helvete dåliga
Kommentera