1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481239 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2099657

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Laget är för tunt idag för att störa många lag som har fått in bättre spets än tidigare säsonger. Vi får tugga på med spretiga resultat. Om det blir slutspel och med hel trupp så kommer vi att kötta på rätt bra som rutinerad och hungrig 100-åring.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Södertälje är ett topp fem lag som har haft lite problem men har kommit igång mer och mer. Där är vi inte än, men kommer att bli bättre och stabilare eftersom och vinna mer och mer. När Viklund och Enström är tillbaks och kommit i matchform igen så behöver vi en center. Och det tror jag vi har innan NHL/AHL lånen drar, förmodligtvis i mitten av december eller i början av januari. Då kommer många lag försvagas och inte kunna värva p,g,a ekonomin.
Men även innan dess så kommer vi vinna tillräligt med matcher för att ligga före Väsby,Kristianstad och AIK. Så då behöver vi bara gå om ett lag till för att komma till play in.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Costanza:
Jag när jag snabbt kollade på laguppställningen kändes som 4 kedjor mot 3. Man kan tycka vad man vill om olhaver men våra chanser att vinna matcher över tid, blir större med honom än med Jeremias Lindewall
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: slutspel hoppas vi alla på och där kan allt hända.....
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Jag tycker att första perioden igår är något att bygga på. Vad som varit tydligt är att vi kanske försöker spela på samma sätt, men vi har inte samma spelartyper som ifjol. Det blir viktigt att vi får forecheck att fungera konsekvent och inte bara under perioder. Då blir vi skitjobbiga att möta för alla lag.

När vi inte har en fungerande forechecl, utan backarna fegar ur för tidigt och vi har inte riktigt ett samspel så ser det sjukt tunt ut. Dock kommer vi med en bra center ändå kunna bli klart bättre på att hålla pucken än när vi bara har Karla, Hepo, Kaut och Åhström i den kategorin. (Och Linus den dagen han får ihop spelet över hela plan).

Jag tror också en del på Svennignsson, men då måste man ge honom en ärlig chans att spela in sig i en konstruktiv kedja. Sätter man honom med Ohlsson blir han bara en sämre variant av Ohlsson. Med en spelfördelare får man nog ut mycket mer ur honom.
Kommentera