1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481447 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2101299

Sv: Vita hästen - Modo 2020-11-17
Det är bara konstatera att Glader troligen har misslyckats med lagbygget. Våra bästa anfallare är lånespelare och karla. Ingen av dom hade spelat här en vanlig säsong. Utan dom hade vi troligen varit sist i tabellen. Visst vi saknar centrar. Men Gladers uppgift var att se till att dom var här till seriestart. Och är våra ytterforwards så beroende av bra centrar så är det helt enkelt för dåliga spelare. Kan inte påstå att Hästen, Västervik Tingsryd med fler har några stjärncentrar heller. Men mål det gör dom ändå..

Börjar bli orolig nu..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - Modo 2020-11-17
Gusse: Frågan är väl att det är Björns H aom är ansvarig för ett antal värvningar tex Omhaver och Svenningson kanske fler....
Låst ämne

Sv: Vita hästen - Modo 2020-11-17
Gusse: Modo spelar ju som om man tittat på video där tränaren sagt att sådär ska vi spela efter att man sett en sekvens från en liga med liten rink där någon skickade pucken i rundeln och dom andra medspelarna ska vinna puck bakom mål, modo spelar ju exakt samma lika i varenda match utan att skapa några farligheter eller får långa anfall.
Det är ju till och med så att modo spelar dump and chase i PP och det tycker jag säger ganska mycket om att man inte har några idéer på hur man ska lösa olika situationer och när vi ställt upp i PP så blir det långsamt och statiskt.
Låst ämne