1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2124933

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag förstår inte korståget mot våran tränare. Jag kom på mig själv att tänka, man borde prova Häggström som 1:a center. Ni förstår säker hur jag tycker det är ställt på den positionen.

Sluta gnäll på tränarna (ja det finns bättre), ingen som kommer att göra underverk med dagen trupp. Inga centrar, några speediga yttrar, backar som endera är/varit lovande offensivt andra som har en defensiv prägel ( ingen offensiv, mediokra defensivt).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
mr_brasco: Inga speediga yttrar skriver du.
Berätta vilket lag som har tre yttrar snabbare och bättre på skridskorna än Hedberg, Ohlsson och Svenningsson.
Nu säger jag inte att de är de bästa hockeyspelarma, men jag törs lova att inget lag är ens nära när det handlar om speed.

Problemet är spelsystemet. Fattar du inte att ohlsson som förmodligen hade kanske flest frilägen i serien förra säsongen knappt haft ett enda för modo är av en anledning. (Ja, han bränner en hel del, men det har inte med saken att göra)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mr_brasco: Jag håller verkligen inte med dig. Jag tycker att truppen kunnat vara bättre, men har under 40 år som supporter aldrig sett ett sämre kollektivt spel.
Det finns inte en röd linje. Det finns inte en tanke med hur man ska åka. Ingenting får mig att tro att styf vet vad han sysslar med.

Även om du skulle ha rätt att truppen är usel, sä är alltså speliden den sämsta jag sett oss utföra. Man måste för i helvete förstå att man inte kan spela sådär. Jag har sett pojklag spelat mycket mer strukturerat.
Kommentera