1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481507 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2126563

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Majbrasan: Vi kan ifrågasätta kvällens insats av Peters men i helhet är han Modos bästa spelare med hästlängder!
Vi har alltså släppt in 5 mål på 40 minuter där Karlskoga spelare stått eller kommit helt fri, här måste man börjar ifrågasätta försvarspelet!
Modo jobbar inte alls i närheten så hårt som Karlskoga och dessutom gör vi konsekvent avgörande misstag som straffar oss.
3-5 är såklart inte kört med 20 kvar, men ska Modo fortsätta att ta Aagard onödiga utvisningar samt åka runt och dribbla så kommer det stå 3-7 på tavlan innan vi är klara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Alltså jag får känslan av att Styf lever lite i en förnekelse, som att han inte riktigt kan ta till sig problemen.
På honom så får man känslan av att det bara att jobba hårdare och göra allting snabbare så blir det bättre eller rent av bra!
Jag skulle så gärna önska att ha sade tex. Jag har lagt upp en plan nu hur vi ska spela i 3:e, vi ska checka högre med 2 spelare samt hålla blå längre för att få lite längre anfall, Centern kommer att ansvara för att täcka upp på kontringarna, sen ska vi lasta puckar på mål och hela tiden se till att vi har en gubbe på kassen.
Sen måste vi börja stressa deras puckförare hårdare i våran zon för att inte ge dom momentum och tvinga fram misstag, sen måste vi chansa lite för vi ska göra minst 2 mål men vi har sagt till varandra att vi ska ge allt vad vi har nu för att vända detta.
Kommentera