1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479828 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2126619

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
hanzon: Jag är böjd att hålla med JFK, detta är det sämsta Modo jag någonsin sett.
Även om matchen idag inte är en ren katastrof så är det väldigt tydligt hur långt efter vi är topp6.
Det absolut sämsta är avsaknaden av glädjen i truppen, ingen ser ens engagerad ut när vi gör mål, jag vet att det ”suger” att vara ett stryklag men när glädjen under matchen och speciellt när man gör mål inte finns så blir jag allvarligt orolig.
Peters blir utbytt och väljer att gå ut i omklädningsrummet och syns inte till sen, Karla gör 2 kalasbaljor men inte någon på isen ser glad ut för dem själv eller ens karlar skull, det ser nästan ut som att många redan gett upp och inte ens är beredd att jobba för en förändring.

Coacherna utstrålar ungefär samma sak, uppgivet och energilöst.

Nu är kris på riktigt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Gavelo: Lyssna på Karlkvist intervju i pausen, han var inte nöjd med vissa spelare. Frustation, och då kan man undra hur laget i övrigt mår.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Gavelo: Peters kom ut till båset efter en stund.
Tycker inte vi är långt efter "bara" vi får ordning på ett ok försvarsspel. Konstigt att man inte lät piva ta över så styf slipper tv intervjuerna.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Gavelo: Är benägen att hålla med dig! Min fundering är att jag tycker Nummer 15 samt 89 var två av dem bästa på planen. Hedberg är en gåta för mig han ser sjukt "loj" ut och jobbar aldrig klart situationerna. Sedan har ju Corrado tränat för fullt i två dagar, varför spelade dem inte honom?
Kommentera