1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480473 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2129453

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
Majbrasan: Jag väljer att hoppas att Pivas justeringar kommer att börja visa sig numera. Kanske vi kan sluta spela så djupt i egen zon. Kanske se till att tredjeman (ofta center) säkrar hemmåt så backarna på pucksidan törs stå kvar utan att ta ett jättestort säkerhetsavstånd och att vi i mittzon helt enkelt kan börja få stopp på motståndarna så vi får till spelvändningar.

Hoppet är det sista som överger mig, men nog fan är man luttrad som bara den.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
J F K: Han sa ju en del av detta i någon intervju, att man spelat väldigt naivt i försvaret, att man inte har någon som helst markering eller press på någon spelare öht i egen defensiv zon och att uppspelen måste vara bättre genom mittzonen osv.
Men jag är tveksam att han kan få så speciellt mycket att hända eftersom han ändå inte bär huvudansvaret.
Kommentera

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
J F K: Ja, absolut mest önskvärt är väl att det funkar i och med Pivas intåg och förändringar.. Jag är skeptisk, men så är det väl att vara MoDoit den här säsongen och vid det här laget.

Man borde ha släppt allt som har med Hellkvist att göra när Hellkvist själv övergav MoDo. Därigenom kan man väl ställa sig frågan hur mycket inflytande Styf och Omark haft redan från start (+ Glader et.c.)? Hur snett kom Ville in i det sammanhanget? Nu lär det ju ha varit klart och tydligt redan vid rekrytering av Ville, att man ville lira Hellkvist-hockey. Ville insåg i alla fall tidigt att han skulle göra större skada än nytta om han var kvar.
Kommentera