1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480508 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2129549

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
Tarasov:

Rockwood är precis det man hoppades på, en riktig playmaker med snabba fötter när det är trångt och snabb tanke och en spelare som kan diktera tempot i PP. Sedan har han såklart nackdelar som att han brister i defensiven, försöker vara överkreativ i svåra situationer samt kan komma bort när det blir sargdueller och fysiskt spel. Men skulle han vara riktigt duktig i dessa delar i spelet hade han inte spelat i HA.

Tycker han påminner om din favorit Ljunggren i Mora, dock med ett bättre skott och förmåga att ta avslut själv. Vi såg ju avslutet i hans premiär samt att straffarna han förvaltade att denna förmåga finns där, skulle önska att han försökte ta fler egna avslut för skottet har han, läget han passade bort när han kom fri med målvakt (var det mot BIK eller AIK) var ju onödigt, där hade han ju bäst skottläge själv.

Ser honom som en bra center på HA nivå och han kan definitivt spela i en första eller andrakedja i vårt lag. Helst skulle jag nog se honom som andracenter och en ny vassare center för förstakedjan. Men för nästa säsong så har jag inte något problem om man behåller honom som andracenter. Tror han kan göra 30-40p som andracenter med mycket tid i PP.

7p på 8m får anses som mycket bra start för en helt okänd spelare, där ska Glader ändå ha cred att han hittade en billig spelare som går in och bidrar direkt. Tror att han och Karla kommer hitta en fin kemi både i 5 mot 5 och i PP och ligga bakom en hel del poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
Rytter:
Det blir väldigt viktigt för oss att behålla Karlkvist till nästa säsong eller rättare sagt mkt skull underlättas då. Fortsätter Rockwood så har 2/3 av en bra förstakedja. Men för att behålla Karlkvist är jag säker på att vi behöver något att sälja in.
Kommentera