1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474567 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2130132

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
Monno:
Han och Rockwood sätter tempot bra, kanske man hittat nåt där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
Jag tycker att Glader får oförtjänt massa skit.
I höstas var han holy father glader med massa intressanta värvningar. Journalister skrev om modos spännande lagbygge. Podare skröt om honom. Många härifrån jublade när spelare presenterades etc etc. Nu när vi sitter här med facit i hand är det väldigt lätt att kritisera allt. Det skulle lika gärna kunnat bli succé. Men den här säsongen har varit något utöver det vanliga, med alla möjliga käppar i alla möjliga hjul. Å sparka Glader nu? Mer käppar? Nä, låt Glader vara kvar. Låt han växa in i rollen. Problemen modo har hade vi haft med vilken sportchef somhelst.
Styf då? Tycker det är stark att ge honom ansvaret. Man når inga framgångar om man inte vågar ta några risker. Jag ser också att det är mycket som behöver förbättras. Men just nu hjälper det ingen att kasta skit. Låt de jobba. För jag vet att de jobbar extremt hårt med att försöka vända denna skuta. Kanske så hårt att det blir en del utav problemen.

Når vi kontinutet på alla poster kommer modo må mycket bättre. De flesta spelare brukar leverera mer säsong två i samma klubb. Man måste få tid att aklimatisera sig. Hockey är mer än bara hockey de är människor som utövar sporten och om människorna mår bra mår klubben bra.

Låt dem jobba!
Kommentera