1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481029 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2131938

Sv: Apropå ingenting...
Sven Tuta:

Nej vi har ingen aning, och troligen är detta det alternativ som fanns. Speciellt ifall man vill ha tid att göra rätt rekrytering för nästa säsong.

Men det ena utesluter ju inte det andra, verkar vara fult att tycka att Styf inte har kompetensen och är fel man på fel plats. Att han sedan kände sig tvungen eller att det inte fanns alternativ ändrar ju inte på detta.

Det är liksom två helt olika saker, det är inte en förmildrande omständighet eller ett försvar mot hans hockeykunnande att säga att han tvingades in i detta eller att han har hjärta och ville ställa upp. Detta ändrar ju inte det faktum att han inte verkar ha kunnandet och personligheten för att leda ett lag.

Jag kritiserar inte Styf för att han ställde upp i detta läge, det tyder på lojalitet, det jag kritiserar är mer styrelse och ledning som satt oss i denna sits och att Styf är på fel position. Tyvärr går detta ända tillbaka till rekryteringen av Ville som slog helt fel, av allt det fantastiska vår ledning från Glader och uppåt gjort så är nog detta det enskilt största misstaget som förstört vår säsong. Är ganska säker att med en annan tränare och samma trupp och trupprotationer hade vi i alla fall varit ett stabilt lag runt plats 8-6.

Det man däremot kan kritisera Styf för är hur han nu agerar i denna situation, han verkar inte ta hjälp utifrån. Varför inte bolla idéer med andra i klubben eller andra hockeykunniga, borde finnas många erfarna i övik som vill ställa upp. Varför inte helt förkasta spelsystemet och ändra när vi helt uppenbart kört fast, varför inte ge laget stabilitet genom att hålla kedjor intakta, varför inte ta in en mental coach osv. Det är saker han själv kan styra över och föreslå oavsett om han är där för att han måste, för att han känner sig tvungen eller är där av fri vilja och vill ha jobbet. Är han fel man på fel plats så måste han ju vara så prestigelös att han faktiskt tar hjälp av andra istället för att lägga allt på egna axlar och tro att han själv ska vända detta för att vara en bra kandidat för nästa års huvudtränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:

Nu något annat. Från träningen idag ser vi ut att formera oss enligt följande med Boivin.

Corrado-Boivin
Wallinder-Dahlrot
Öhman-Enström

Styf ser ut att vara sjundeback.

Viklund på is innan och i början på träningen, men lämnade sedan när det drog igång på riktigt. Mikkelsson i grön tröja och inte spelklar.

Borde betyda att Styf är ur laget när Mikkelsson är tillbaka, när Viklund är tillbaka antar jag att det står mellan Dahlrot, Öman och Enström att vara sjunde. Sedan ska det ju in en försvarare till som jag fattade Glader.

Ska vi gissa att man plockar bort Wallinder från PP och kör med Öhman och Boivin i var sin uppställning?
Kommentera