1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481024 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2131946

Sv: Apropå ingenting...
M Horava:

Öhman är så svår att placera, varje gång man tror att han är på g så faller han bakåt sedan ihop. I förra matchen var han grym för att sedan sälja sig billig på ett av målen.

Om han kunde hitta en högre lägstanivå istället för att göra 2-3 kanonmatcher och sedan 8-10 kassa så hade han varit en stor tillgång.

Men ser gärna att man fortsätter ge honom chansen i PP med Karla och Rocky då dom hittat ett fint samspel. Sedan kan Boivin gå in i andra PP istället för Wallinder.

Men som du säger han har varit lojal och kämpat under sin tid hos oss och verkar inte ha gnällt på utebliven speltid, unnar honom framgång då man vet vilka kvalitéer han besitter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:

Kedjorna på träning:

Karlkvist-Niederbach-Harju
Sveningsson-Aagaard-Rockwood
Sylwander-Jellvert-Tjernström
Strömgren-Nordin-Lindewall

Det ser väldigt tunt ut inför löven matchen. Vi spelar alltså 4 unga oerfarna spelare bland forwards och 2 bland backar.

Poäng i dessa två matcher känns som ett mirakel.

Sedan gillar jag inte hur man resonerar kring första och andrakedjan. Jag vet inte vad som motiverar att ha Niderbach i första, han är duktig med puck och slår inte bort mycket, men han har knappt hotat framåt i offensiv zon under sina 3 matcher. Hade hellre sett Rocky som center där och Niderbach i andra och Aagaard på en kant. Rockwood kan slarva men han är ett rejält hot framåt och det ska ju vara förstakedjans primära uppgift.
Kommentera