1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478704 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2131980

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Undrar om man tänker att det ska underlätta för Niderbach att spela med ansvarsfulla spelare som Karla och Harju istället för tuta kör killar som Sveningsson och Aagard?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Det ska väl in en till center också. Kanske att man vill spela in Rockwood i andrakedjan då? Karla och Harju är hyfsat självgående också.

Allt är ju upp och ner med det här lagbygget så går ju nästan inte att spekulera längre...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno:
Den kan vara att man tänker Karla/Harju klarar att fixa sina poäng själv, och Niederback kan hänga på utan att sänka den, medan Rockwood kan höja Aagaard/Sveningsson med sitt passningsspel. Kan se logiken i det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno:

Man kan säkert tänka så i ledningen, men deras mål bör ju vara att sätta ihop de starkaste kedjorna så vi kan börja hota mer offensivt iaf i första och andrakedjan. Dessutom har ju Niderbach provat där i en hel match och ett inhopp, tyckte inte han fick ut mer av sitt spel i offensiven då, duktig bakifrån att ta upp puck och i mittzon samt vårdar puck och slår inte bort många passningar, men får inte ut något i den sista tredjedelen av banan.

Vi har dessutom ingen skyldighet att utveckla Niderbach då han inte tillhör oss, är han inte tillräckligt bra och bidrar i förstakedjan så ska han spela andra eller tredje.

Poängen är att jag tycker det skickar fel signal till laget och spelarna och speciellt Rockwood att tappa den platsen där han ändå gjort det bra offensivt. Spelarna måste ha svårt att hitta trygghet och kemi när det roteras så rejält i kedjorna.
Kommentera