1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2139496

Sv: Modo - Mora 2021-02-03
J F K:

Hade hoppas att jag inte skulle behöva skriva detta, men Styf är den tränare som har fått ut absolut minst av materialet i Modo, samt inte kunnat sätta ett grundspel.

Ja han är sämre än Larry Huras, hade i alla fall en spelidé han implementerade och spelarna följde, det var bara det att hans spelidé inte fungerade i en liga som SHL, men han nådde iaf ut till spelarna hur de skulle agera i situationer och de följde detta. Dessutom var han väldigt verbal och kunde nog motivera spelarna.

Här har vi ett spelsystem som coacherna inte kan och äger samt att de är oförmögna att få spelarna att följa detta och instruera dem.

Man måste våga ändra i båset nu, sätt in en ny huvudtränare och kör med Piva och Omark, jag tror Styf behöver vila upp sig för han ser väldigt sliten och pressad ut.

Det ska vara någon som kommer in och kan elda på och motivera spelarna samt har ett enkelt spelsystem och sätter defensiven först. Gör vi denna ändring och fyller på med två spelare till samt får tillbaka Corrado och Viklund kan det vara den boost vi behöver för att undvika kval.

Fortsätter vi som vi gjort nu efter löven matchen så kommer vi få kvala och vill inte veta hur det kommer se ut mot Väsby och KIK som har allt att vinna i ett sådant kval.
Kommentera