1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484880 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2141695

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: tyvärr verkar MoDo hockey gjort dig till en likgiltig supporter med åren.. Och om Karla signar Leksand om en månad känner du inget för det oavsett om vi spelar i as eller ej? Jag är mållös..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Werner: läs igenom vad jag skriver och försök ta en funderar på innebörden!
Nej jag är verkligen allt annat än likgiltig, däremot har jag tappat ganska mycket utav entusiasmen kring Modo.
Sen måste du förstå att bara för att man sitter på ett öppet forum med människor man inte känner och skriver att ett lag eller spelare är äckliga, pissiga, vill att alla skall avgå och att spelare och ledare är idiotier etc. så betyder inte de att man är likgiltig, det handlar om att man är vuxen, uppför sig i skrift gentemot andra och inte skriver saker i affekt.

Jag kommer bli jävligt besviken om Karla skriver på för Leksand eller någon annan klubb, MEN det är ju inte speciellt konstigt om han gör det och jag UNNAR honom chansen i Shl för i Modo finns det uppenbarligen ingen framtid eftersom vi själva (läs klubben) inte verkar kunna harmonisera självbild och ödmjukhet under samma säsong och slåss om en SHL plats!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Werner: Klart det är tråkigt, men vad kan vi göra åt det? Om vi har en förening som spelar ner sig, utan att agera. Rent defatistiskt, vad gör man då? Accepterar och hänger kvar, eller slåss mot väderkvarnar?
Kommentera