1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2141823

Sv: Apropå ingenting...
S-vikaren:

Tycker verkligen inte det.

Löven har underpresterat över en lång tid.

2 torsk mot Väsby
2 torsk mot Modo

Med mera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Messias : vad är det som får dig att känna att löven har underpresterat? Är det känslan av att era legoknektar kan mycket mycket bättre än vad dom hittills visat upp? Man sätter ju inte ihop ett lag fullt av spelare med noll kemi som inte ens snackar samma språk och får maximal utväxling av varje individ, det funkar inte så. Det ser man inte minst på alla 6-manutvisningar ni tagit i år, spelarna fattar inte riktigt vad som gäller. Filmaren plant som står i båset och slår sönder klubban efter en tackling, gnällspiken Wiklund som tar en missconduct från båset då han skriker att domaren är en idiot, Ballson som skiter i intervjuer efter förlustmatcher osv. den odisciplinen får ni nog leva med.

Tycker löven snarare haft ganska mycket stolpe in denna säsong. Målet ni får igår behöver jag inte orda mer om men sen kommer ni ju undan med debaclet kring målburen mot ssk också, där skulle ni haft noll poäng tex.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Messias : Jag kan tycka att Löven inte presterar bra. det ser krampaktigt ut och man har fått många fler poäng än man förtjänat på senare tid.

att jämföra med modos prestationer är dock patetiskt.
Kommentera