1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478875 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2151554

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
M Horava:

Ja av de tre du nämner vill man ju ha kvar Wallinder, dels har han högst potential av dem, är förmodligen relativt billig samt att han en dag kan komma att inbringa NHL-pengar till klubben.

Boivin tyckte jag såg betydligt stabilare ut igår, han var mer rejäl i egenzon och kladdade inte lika mycket, sedan fick han ju bra hjälp av att spela en del med Mikkelsson/Enström.

Tror att våra backar sakta börjar hitta rätt i spelet och ändringarna som införts har varit positivt för dem då de känner sig tryggare med hur sundkvist/piva vill ha försvaret. Mycket kvar att jobba på men man raderar ju inte bort det man tränat på i nästan 8 månader på några veckor.

Öhman ser jag tyvärr ingen fortsättning för då vi tagit in Ytterell även för nästa år, tycker det är en uppgraderad version av Öhman, har en bra offensiv, sätter igång anfall samt är betydligt mer rejäl i försvarsspelet och rör på fötterna och tar snabbare beslut, syns att han spelat på en högre nivå senaste säsongerna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Rytter: Ja, mycket talar för att Öhman gör sin sista säsong i Modo och givetsvis kommer att dyka upp i Västervik, göra sin livs säsong där och pumpa mål från blå när de möter Modo..
Kommentera