1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2157781

Sv: Apropå ingenting...
Padrone78: Jag är väl absolut en av de första att tycka att spelsystem, självförtroende och det övriga mentala varit den överlägset största anledningen, men det innebär inte att man bara kan bortse från andra saker man kan påverka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Håller med att man bör se över och förbättra upplägget, det bör man göra med alla delar i organisationen kontinuerligt för att förbättra sig och utvecklas.

Dock tror jag träningen är den parameter som har minst påverkan på vårt resultat detta år.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Modo's 2 största problem dom hade denna säsong - fel rekrytering av tränare, samt valde dom att inte rekrytera en ny tränare istället körde dom på 1 scout och assisterande tränare istället för att försöka ta i en rutinerad tränare redan från början, och lösa upp knutarna inom laget

sen med värvning av första center som slutade med hockeyn, tog ca 20 omgångar att få in den personen, men använder han helt fel..

era 2 rutinerade backar med Enström och Wiklund som inte togs in en ersättare för ( som glader sa att han skulle göra men hände inget mer med det )

Vilket ledde till att t.ex Corrado fick mycket mycket mer speltid vilket har också lett till att han har missat massa matcher nu pga skador för att han blivit sliten, samt att Junior backarna har fått dragit ett stort last , större än vad dom klarade av vilket man kan se ifrån denna säsong.

denna eviga byta kedjor inför varje match efter match, bryta kedjor som har funkat, spelare som har slutat, massvis av skador på tongivande spelare och dom ledande rollerna.. ett självförtroende som har rent ut sagt nerkört i botten av brunnen, När man har hamnat så långt ner så är man rädd att göra rätt än fel på isen, vilket man också kan se i modo spelarnas ögon

ska modo komma ifrån detta till nästa säsong, ta in 2 tränare med rutin ifrån hockeyallsvenskan sen värva fritt ifrån Div 1 för där finns det en hel del guld klimpar, sen kan man också vända sig till grannlandet där det finns väldigt mycket duktiga spelare som just nu vill spela i Hockeyallsvenskan.. för dom anser att man får en stor chans där att visa upp sig.

men framförallt ha truppen klar till försäsongen så att alla får lära känna varandra under den tiden och träna i lag, inte som det var i år för modo när typ halva truppen var klar 1 vecka innan SCA cupen typ.
Kommentera