1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2157889

Sv: Apropå ingenting...
Harry Luras:

Zykov ser ut att ta Perssons plats i förstakedjan, och persson lirar med Svenningsson och Aagaard.

Karla-Harju-Zykov
Svenningsson-Aagaard-Persson

En tanke skulle man inte kunna testa följande i tredje/fjärde för att få ut lite mer av Rockwood. Med Ohlsson och Haag borde de defensiva bristerna inte bli lika synliga, samt att iaf Haag kan utnyttja lägen Rockwood sätter upp.

Ohlsson-Rockwood-Haag - Tredje
Sylwander-Jellvert-Åhström/Tjärnström - Fjärde

EDIT: Ser att Rockwood är helt utanför just nu och tränar som extraspelare, vad fan håller man på med?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Han måste ju ha sagt eller gjort något inom gruppen, annars är det ju fullständigt hål i huvudet på tränarduon?!

Jag tycker du har en bra poäng med Olsson och Haag tsm med Rockwood, dock har jag svårt att se Aagard som center och Sveningsson som ytter i 2a då jag tycker han är för endimensionell och han gör ju heller inga mål.

Karla, Harju, Zykov
Persson, Rockwood, Aagard
Åström, Jellvert, Haag
Ohlsson, Sylwander, Tjernström

Jag kan inte placera in Sveningsson ist för Tjernström eftersom både Sylle och Svenne är katastrofer i egen zon, där städar Olsson och Max duktigt medans det ändå finns en viss offensiv lusta.

Åström Jellvert Haag,
Åström står för speluppfattning och kan förhoppningsvis sätta upp haag och tvärtom, Jellvert har visat att han är god för 10+ mål så lite offensiv finns det helt klart, defensivt är detta våran överlägset starkaste enhet.

Persson, Rocky, Aagaard
Här kan det bli dundersuccé eller ingenting, lagets främsta playmaker , en skarpskytt och en Dansk måltjuv, bakåt är det lite sämre, en humörkedja skulle jag nog kalla det. Kreativiteten i denna enhet är outstanding.

Karla, Harju, Zykov
Kan bli en av allsvenskans topp 5 bästa enheter, kreativitet, målskytte av allsvensk toppklass, rutin, och så nu även Zykov (som bör vara allsvenskans bästa spelare) men vart står han, otränad och ringrostig?
Bakåt är denna enhet heller inge vidare, men denna enhet skall nog mest bara fokusera framåt och då kan den bli farlig.

Vid en eventuell återkomst av Theodore N så är han användbar som center i alla de 3 första formationerna, vart än han går in så blir kedjan starkare i mitt tycke.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Enligt jon på öa så var han överhuvudtaget inte med på isen.. skadad?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jag har redan tappat precis allt förtroende för Sunken. Nog för att det kan vara rätt att lägga sarg-ut emellanåt, men jag har extremt svårt för det här Boork-ledarskapet, där kreativa krafter hamnar i frysboxen till förmån för en massa mellanmjölk.
Kommentera