1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2157926

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Fy fan så jävla uselt. Vi värvar en kreativ center som precis har de attribut vi saknat, en spelare som kan diktera tempot och sätta upp andra till bra lägen.

Jag har svårt att tro att detta är en energitjuv, rapporter man läste tidigare vittnade om en lojal spelare som spelar på den position han blir tilldelad och tar den roll tränaren vill att han ska ha. Fanns ju någon som skrivit en scoutrapport om honom som just belyste dessa egenskaper.

Tills motsatsen är bevisad så tolkar jag detta som att Rockwood själv har tröttnat på att bli misshandlad och speciellt när han blev petad från PP så undrade nog han vad fan han skulle bidra med i laget, att gnugga i en fjärde med kedjekamrater som inte kan producera på de lägen han sätter upp var nog inte vad han tänkt sig.

Jag förstår att han lämnar laget.

Vi kan alltid diskutera att vi slarvar bort unga spelare som sedan några år senare blommar ut i andra klubbar, men det är fan värre att slarva bort en spelare som redan producerar och där man ser att potentialen och utvecklingen för kommande år är hög.

Han har producerat 20p på 24m trots spel i tredje/fjärdekedjan på slutet, samt lyft vårt PP enormt när han kom in i laget. Hur fan kan man slarva bort detta?

Att säga att han är svag defensivt håller inte, för det gäller ju nästan alla i laget. Är han svag defensivt så sätt honom då med spelare som täcker upp för honom så han kan utnyttja sina spetsegenskaper som håller högsta klass i HA.

Skulle inte förvåna mig om han dyker upp i HA till hösten i t.ex Västervik, Almtuna, VH och gör ca 40p och är en av de bättre centrarna, jag tror han kan bli samma typ av spelare som Ljunggren i mora som leder en producerande enhet och skapar en skyttekung av en bra avslutare.

Nej detta var verkligen en helt värdelös start på veckan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: olyckligt. Det jag sett av Rockwood har jag tyckt han påminner till viss del om Dahlen. Han hade bra fart, var finurlig och öppnade höfterna på Dahlenvis i skridskoåkningen för att se planen. Tyckte han känns farlig och har stor potential.
Märkligt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Ja, det blir ju lite bisarrt att ge Svenningsson chans på chans och sedan slarva bort en av få spelare som faktiskt producerar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Är nästan anmärkningsvärt att man fortfarande blir förvånad. Riktigt uselt att slarva bort honom.

Kan vi snälla bara plocka in 5-6 poäng till veckan så att man kan logga ut från den här säsongen.
Kommentera