1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2157964

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: ja snacka om kaossäsong i alla bemärkelser. Kan vi snälla bara avsluta denna säsong snarast och hålla oss kvar. Längtar tills den verkligen är slut och man får påbörja Silly för denna säsong har bara varit en ända pina. Jag hoppas vi nästa år kör på mer svenskt och mer seniorer ( gärna hitta hockeyettanspelare med) samt stabil och erfaren tränare som kan ha och gärna har driv för just modo. Blir det så att vi byter sportchef och tränare till "stabila" (hemvävda) skall jag göra allt i min makt för att ställa in mitt eget hjärnkontor att det är en långtidslösning för kontinutet och trygghet i föreningen. ( som vi har noll av nu) Att man har tålamod i massor. För vi lär väll få bygga från typ början igen. Skulle för den delen vara en trygghet att åtminstone ligga på en stabil plats nästa år större delen av säsongen för att få ett lugn i föreningen. Tycker man skall sätta ett första mål på top 10 bara nästa år. Men mina tankar detta bara. Längtar tills säsongen är över..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Har stängt av mitt cmore redan. Ska bli RIKTIGT skönt att slippa se hockey på ett halvår.
Jag är nog en av de sista att inse att klubben lider av navelskådning och inavel inom ledningen, och det man hört om att barmarksträningen inte heller skötts bra gör mig inte förvånad längre, mest ledsen.
Dagens andra nyhet att man dribblat bort lagets mest kreative spelare är inte heller speciellt förvånande om man ser till hur han fått spela.
Undrar hur Modos rykte är ute i hockeysverige? Sparkat 11-12 tränare på 10 år, spelare slutar, byter klubb och sparkas omvartannat.
Det må kännas som man också har oflyt, men det oflytet är något man jobbat ihop med genomusla och naiva beslut.

Ännu en gång ska Modo återuppbyggas. Blir intressant att se ifall ledningen lärt sig något. Jag tvivlar.

Enda positiva vi har är i grova drag Widebro och ekonomin, men jag tror inte den kommer fortsätta vara lika stark om man inte börjar leverera redan till nästa säsong.
Vilka fans och sponsorer är beredd att chippa in pengar efter årets debacle?
Nej fyfan.. jag brukar vara positiv, men råttet är mågat för mig nu.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Tycker vi behöver lägga upp en 2-3 års plan med den nye tränaren. Fjolåret var resultatet av en större fyra-års plan och i mindre del, år två med Hellkvist.
Sen är topp 6 ett rimligt mål varje år. Förutom i år.

Man hade för bråttom med att klänga fast vid SHL-drömmen det här året, med sämsta möjliga förutsättningar efter förra vårens slut. Vi hade nog mått bra av att ha aviserat detta som ett mellanår från första början, så hade vi kanske kunnat spela slutspel ändå. Istället för att lappa en sjunkande gummibåt hela 20/21.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
wolper:

Ja jag tänker som dig, även om jag tycker att nå plats 10 är lite för lågt och kravlöst för vår klubb, att ha som mål att gå till första rundan i slutspel tycker jag är steg 1 och lägga sig runt plats 6 i serien.

Dock ska man kommunicera en långsiktig plan, och inte en jävel i organisationen ska prata om att gå upp, vi ska bygga långsiktigt vårda ekonomin och förbättra oss varje år, så ska det kommuniceras utåt.

Så nästa år ska vi vara bättre än detta år, året efter det så har vi lagt en ny nivå som vi ska överträffa osv. Jobbar vi så långsiktigt så kommer vi tillslut kunna ha chansen på avancemang.

Tänker på detta med slutspel och kval, det absolut bästa nu måste vara att få spela klart och ta semester. Då har vi maximal tid att hitta tränare och börja scouta och bygga laget, så länge vi är i spel kommer man ju inte kunna göra klart med spelare i befintlig trupp och kolla ifall de tänkt lämna eller inte. Samt att värva vissa spelare kommer inte ske ifall de redan är i spel.

Så fort säsongen tar slut så ska en ny tränare in, sedan ska man kolla med alla under kontrakt ifall de har intentionen att lämna t.ex Karla, han behöver inte berätta om han är klar för en klubb men han borde ge tillbaka till klubben ifall han tänkt lämna och bestämt sig direkt när säsongen är slut så vi får maximal tid att bygga nytt.

Nya tränaren ska ju vara klar innan slutet av Mars, så ifall vi har spelat klart 12 Mars som är sista datum, borde ny tränare komma ganska snabbt efteråt, ifall denna inte är i spel redan med sitt lag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Adam Rockwood till finska Ilves
Kommentera