1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478928 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2158278

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jo, han kändes dåligt utbildad, men hade väldigt stor potential. Man hittar inte de med så bra spelsinne särskilt ofta.
Visst, han värderade inte situationerna lysande direkt, men har man spelsinnet så är potentialen väldigt mycket högre än för LP eller Svenningsson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: En spelartyp jag tycker vi borde ha nytta av i dagens Modo. Sen kanske han var en gnällspik som spred dålig stämning i laget. Vem vet?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Exakt. Det är som att vissa här tror att vi har en oändlig budget och kan köpa in precis vad vi vill. "Nästa år vill vi ha rutinerade spelare redan från start som kan producera minst 40 poäng och är stabila i defensiven". Jo tjenare, vem vill inte det? Men som du säger, det är inte så jäkla lätt att att hitta centrar med så bra spelsinne, framförallt inte till rätt pris. Om de då verkar trivas och dessutom ha bra arbetsmoral, så är det rena vansinnet att slösa bort.

Det känns lite typisk svensk jantelag det här. "Du ska inte tro att du kan glida in och lira powerplay ifall du inte först nöter mitt sarg-ut-spel!"
Kommentera