1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481837 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2158296

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Ja det är ett svaghetstecken hos våra ledare att inte hitta en miljö där man drar nytta av t.ex Rockwoods och Svenningssons spetsegenskaper samt att man bygger runt dessa så svagheterna döljs och minimeras.

För detta är den typ av spelare vi kan räkna med på denna nivå, spelare som har spets i något/några områden men är under medel i andra områden, det är dessa spelare man har råd med och kan locka till HA, för har du någon med Rockys spelsinne och passningsspel samt som även är duktig i det defensiva och närkampsspelet mm då pratar vi om en Sundström-light och denna spelar inte i HA utan SHL eller högre.

Så det är extremt tråkigt när vi hittar spetskvalitet som vi saknar och har saknat i laget att vi inte kan nyttja detta och skapa en omgivning där de får bidra med vad de är bra på. Att man inte testade Rockwood med t.ex Haag/Persson, Haag/Ohlsson eller Karla/Harju är för mig en gåta, istället så spelar man en spelare som håller på att anpassa sig till ligan/landet med en andra spelare som är svagare i defensiven dvs Svenningsson/Aagaard, var inte detta dömt på förhand att vara en kedja som är en säkerhetsrisk?

Det är ju nästan som man börjar undra ifall man ville att han skulle misslyckas och vantrivas så han skulle lämna.

För mig är detta en av de sämsta behandlingarna av en spelare jag sett i modo de senaste åren.

Jag bedömer bara hans egenskaper på isen, ifall det är något annat bakom som skett i klubben eller omklädningsrummet är omöjligt att veta.

Blir intressant att följa honom i Finland, tar han en plats i en producerande kedja där och gör det bra så kan vi kanske vända blicken inåt och fundera vad vi gjorde för fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Du skriver det jag tänker! o troligen många fler.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: spelade inte han med Karla och Harju typ 10 matcher?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Enligt finska media angående denna värvning av rockwood till Ilves, det ses som en stor värvning och deras svar på tal när deras andra center gick sönder.. där Rockwood kommer ta platsen att leda den kedjan.

om allt går som planerat kommer han spela sin första match redan ikväll
Kommentera