1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474656 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2158482

Sv: Niopoängsvecka
Heyerdal: Japp. Man bara häpnar hur Modo spelar.

När Corrado kliver över, så undrar man varför exakt ingen av forwards jobbar hem. Det har blivit bättre, men vi tappar forwards fortfarande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Niopoängsvecka
J F K: Jag hoppas att alla i hela föreningen, från styrelse till materialförvaltare rannsakar sig själva efter denna säsong. Det är för lätt att bara skylla på Glader och tränarna, eller rent av styrelsen. Det är uppenbart att detta är en klubb som inte längre vet vad som krävs för att skapa en vinnarkultur. Alla måste komma till insikten att man representerar tiotusentals människor runt om i landet när man arbetar för MoDo.

Folk får tycka att jag var jätteelak som kritiserade Julias matchreferat, men det är på något sätt så symptomatiskt för denna klubb att man trots allt tjat om "hur viktigt det är att det blir rätt" gång på gång gör fel.

Jag har haft som dröm sedan barnsben att i framtiden på något sätt kunna jobba för MoDo (även om den drömmen har falnat nu). Det måste finnas fler, långt mer kompetenta personer än jag som har samma dröm.
Kommentera

Sv: Niopoängsvecka
Vi är så fruktansvärt dåliga på markeringsspel. Mora leder fullt rättvist är klasskillnad mellan lagen. Nä vi får be till gudarna väsby och Kik förlorar sina matcher, för med det spel vi uppvisar nu blir det ej många poäng in på kontot.
Kommentera