1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2179275

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Du förstår fortfarande inte. Det handlar om att göra sitt bästa för att nå dit. inte vara bekväm med träning Inte fuska i defensiven osv.
Han hade kanske redan varit där om han inte vore just så bekväm. Han trivs i Timrå där han får vara stjärna och det inte ställs några rejäla krav på honom.

Ska du jämföra honom med spelare är det med Dick Axelsson och Ritola. spelare som kunnat bli så mycket bättre om de inte alltid valt den enkla vägen. Ritola försökte dock ett år, men i SAIK får man inte fuska, så han skyllde på flygrädsla och stack.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tror han får körtelfeber eller nageltrång igen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: är han bekväm med träning? Borde han vara en perfekt tvåvägsspelare? Du låter sanslöst bitter, du hade inte lipat en sekund om han hade spelat i Modo och det vet du. Och om du påstår något annat, hur hade det låtit?

”Jag tycker vår poängkung är lat och bekväm, han borde dra från klubben så fort som möjligt. Han är on track för att bli en feg och svag och tjock hockeyspelare. Buhu vad han öser in poäng och lyfter hela klubben”?? Eller: ”Jag har noll respekt för Dahlén, han har spelat upp Modo i SHL en gång och nu kommer han tillbaka för att göra det igen, vilken jävla fegis!”?

Jag vet inte mer om Dahlén än det som skrivs och en säsong har han tagit för att återhämta sig efter körtelfeber och en säsong har han tagit för att han inte ansåg sig vara redo och ville bygga mer muskler. Du får väl ge det 10 år och sen utvärdera om han blev en Sidney Crosby, en Andreas Salomonsson eller en Wernblom. Jag gissar på något mitt i mellan.
Kommentera