1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478762 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2199535

Sv: Apropå ingenting...
Tror ni att de kommer öppna upp hockeyn för publik till nästa säsong om de lyckas Vaccinera större delen av befolkningen? Alt vac intyg för att få se. Eller är det smittospridningstalen som gäller. LiveSport abstinensdeluxe på mig^^
Nog för att det känns spännande med modo nästa säsong. Denna visste man ju innan vart den skulle gå efter all skit. Gäller att ha tålamod med hinken och karlin. Känns som vi kan få lång kontinutet där. Hoppas de kan lyckas med slutspelsplats första säsongen och en bra start så att de får arbetsro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Skulle bli oerhört förvånad annars, sport överallt öppnar ju upp mer och mer redan nu och i många delar av världen bryr man sig ganska lite om smittan numera.

Är just nu på en Tävling i Rumänien, här är det i princip krav på munskydd överallt, men då är det heller inga problem alls att gå på stan, anordna tävlingar etc etc.

Så om inte Sverige tar rygg och släpper in folk på arenorna men med krav på tex munskydd så är det nog frågan om nådastöten för många klubbar och föreningar.

Jag hoppas och tror att vi kommer att ha folk på arenorna i höst, med eller utan munskydd.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Om vi inte öppnar upp helt när vi är fullt vaccinerade så blir det uppror. Vi måste kunna leva med att vissa får covid och att vissa kanske dör, men folk dör ändå. Vi kan inte ha nerstängt för evigt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
wolper: så länge virus muterar känns det väl oerhört svårt att sia om hur läget är i höst. Men vore ju skönt om det blir nån form av normalläge i samhället snart.

Detta blir en pandemi att minnas.

Hoppas dock på fullspikat Fjällräven första hemma-matchen(o även de resterande)
Kommentera