1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2219036

Sv: Apropå ingenting...
Signature:
Persson - Ljunggren - Bittner
Mcintyre - Maketinac -Wernblom
Utöver det har man Yhomasson och Carlsson på fw sidan, skulle inte blir förvånad om alla dessa forwards kliver över 25p en 4-5 kliver över 40. Då blir man farlig, frågetecken kring målisarna men verkar ändå stabilt kanske någon back till men håller dem högre än VlK
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: ja de får ju behålla 1c samt 2yttrar som låg runt 1p/match och en C på lite över 0.5p/m.
Sen in med Miketinac som producerat bra i sämre lag och en nordamerikan som snittade 1p/m (bara 14matchet) och som legat på mellan 15-30p/50matcher i AHL.
Sen en joker som legat på 1p/m i ECHL och 1.5p/m i norska ligan. Det luktar offensiv kraft må jag säga.
Men ser lite sämre ut på backsidan.
Men nog bör de ligga högt upp i förhandstippningen.
Absolut före oss.
Sen hur det slutar, det får vi se.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Håller med om att fw sidan ser bra ut. Tycker mv Ljunggren var otroligt bra i mötena med Mora fig år så det ser lovande ut. ?-tecken för den rel unga backsippan där bla Masuhr blir tvungen att sluta men i ärlighetens namn har det gått lite för fort för honom på slutet. Tror dom kommer att försöka hitta någon mer på backen under säsongen.

Tror du att Modo kommer att spela på Karlin vis? Mora har haft väldigt att möta Västervik och det tighta spel han lyckats implementera.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Blir kul då vi går upp till våren. Har den känslan. Karlin kommer hem och grisar oss hem till den där förbannat tråkiga ligan.
Kommentera