*/ ?>
1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

Inlägg #2237462

Sv: MoDo - Hv71 2021-10-13
Robin Ztorken L: HAHA he’s back!!😆

Du glömmer att MoDo räddades av privata finansiärer det första året. Utrymmet att satsa fanns helt enkelt inte. Efter det hade vi nåt hundår där man egentligen snålade sig igenom för att bygga upp ekonomin, vilket såklart var ytterst klokt såhär i efterhand.

Vår trupp är rätt tunn som sagt, men vi ska inte glömma vad Karlin kokat ihop på bara några månader, vi kommer inte bli sämre..
Vill ändock ha in 3 starka nyförvärv, 2 forwards och en ersättare till Viklund. Då kommer vi utmana på allvar redan i år.

Många kritiserar the yanks, men har nån sett Modigs? Var väl han om skulle VRÄKA in mål, tippats att vinna interna målligan osv.
Tycker inte han håller för en topplina(av det han visat ännu) men han får gärna spetsa vår 3/4:e.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Hv71 2021-10-13
Nucky:

Ja bra poäng, Modigs är en större besvikelse än Woods/MacMaster än så länge. Speciellt när man vet att han spelat i ligan och SHL tidigare och inte behöver en period av anpassning. Hade förväntat mig en hel del mer av honom, men man får hoppas att det kommer.

Har ju bra skott men kommer inte riktigt till läge i 5 mot 5 för att använda det.

Skulle också kunna tänka mig att testa Nordin som center i tredje och köra MacMaster på en kant för att se vad som händer.

Drömmen vore ju en ny ytter till första (högerfattad) sedan en högerfattad center till tredje och skicka ut MacMaster på en kant. Ohlsson/MacMaster skulle kunna bli farliga med en klok center som sätter puckar på dem när de fått upp farten och tar ansvar hemåt.
+1
Kommentera