1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480786 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2257011

Sv: MoDo - Karlskoga 2021-11-21
KB65: Bofors har en defensiv av rang till skillnad från Wallsons Löven där defensiven är öppen gata, den är faktiskt ännu sämre än MoDos offensiva slagförmåga. Kom ihåg den matchen då MoDo torskade med 8-1 uppe i Umeå. Anfall är bästa försvar säger man och uppenbarligen så stämmer det om man möter MoDo.

BIK - MoDo är som sagt inget man skriver ner i historieböckerna gällande offensiv förmåga, det som avgör dessa matcher är vilket lag som får in den första slumppucken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Karlskoga 2021-11-21
TIKTok:
Rent statistiskt är vi rätt bra på avslut från slottet visserligen 3 i nuläget men skillnaden är försumbar på 17 omgångar. Rätt bra skottprocent också 11,5 vilket även det är rätt högt. Så där delar jag inte din åsikt. Riktigt bra då jag tycker vi lämnar handikapp genom att spela minst två junioranfallare varje match, men bra rent ekonomiskt och så länge vi hänger med i toppen är det lugnt.

Rent defensivt så är vissa matcher väldigt bra andra sådär men bra målvaktsspel från Tex i rätt matcher har räddat oss. Vi är i topp när det gäller att släppa till skott från slottet, vilket är oroande för det är sällan ett vinnande koncept men kanske något man kan kosta på sig när Tex spelar som han gör.
Kommentera

Sv: MoDo - Karlskoga 2021-11-21
TIKTok: Varför sitter du och hittar på?!

Årets Allsvenska är nog den bästa upplagan på mycket länge, ligger man topp 5 så är man verkligen inte dålig någonstans.

Modo ligger på 4:e plats i flest antal gjorda mål.
Och på 3:e plats i minst antal insläppta mål.
Bik ligger på 6:e plats i antal gjorda mål
Och på 2:a plats i minst antal insläppta mål.
Kommentera

Sv: MoDo - Karlskoga 2021-11-21
TIKTok:
Tack för analysen Einstein
Kommentera