1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2257569

Sv: MoDo - Karlskoga 2021-11-21
Bad_Brett: mja men bara en sak. Corsi exkluderar ju special teams?

”Corsi är en uträkning på hur stor procent av den totala mängden skottförsök ett lag har i spel fem mot fem, eller på spelarnivå; hur många skottförsök ett lag har när spelaren är inne på isen i spel fem mot fem.”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Karlskoga 2021-11-21
Padrone78: Poängen är att om du spelar fyra mot fem och mam blir fulltalig. Då är sannolikheten att motståndarna fortsätter ha tryck ett tag tills man hunnit få pucken us zon. Likadant är det om man spelar pp och kan skapa chanser mot de trötta och konstigt organiserade motståndarna.

Bara det gör det orättvist mot en defensiv back, men hade det varit väldigt signifikativt borde Bernhard ligga före Hasa kan jag tycka...

Jag tycker att Hasa är en helt annan klass än Öhman, som precis som Tommy Enström lämnade oerhört säkerhetsavstånd till motståndarna, vilket ledde till att vi inte kunde sätta press.

Och, om vi är inne på det tycker jag Barnhard lider av att spela med Styf, som jag anser vara sämre än Hasa. Dahlroth är förutom när han spelar enkelt som han bara gör i boxplay i paritet med styf.
Kommentera