1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474560 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2265230

Sv: Hv71 - MoDo 2021-12-10
Bössa 68: Såg matchen. 1:a målet borde vara bortdömt. Ni var bättre. Hoppas att ni går upp (Så länge Timrå är i SHL). Saknar våra derbyn. Lycka till1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hv71 - MoDo 2021-12-10
dunderklumpen:

Alltså att en domare missar och att man får någon mindre situation med eller emot sig är ju standard och inget att gnälla på.

Men matchen idag är ju skandal, var länge sedan jag såg en match där så många tveksamma domslut bara gick åt ett håll. Vi fick med oss den solklara trippingen på OP, en 6 man på banan samt en rejäl fasthållning, ingen av dessa var ens nära att vara tveksamma så de kunde man inte blunda för.

Problemet är att det var så många fler situationer där vi skulle haft med oss utvisningar så HV hade aldrig orkat jobba ikapp ifall man varit konsekvent.

I en match där det jämnar ut sig åt bägge håll är det inget att klaga på, men när domaren skickar 9/10 tveksamma situationer åt ena hållet blir det jobbigt att vinna.

Med det sagt gör vi ändå en riktigt jävla stark match, och vi ska ha respekt för HV i ett slutspel men vi behöver absolut inte vara rädda för dem. Med full trupp och nyförvärv tror jag vi kan ge dem en rejäl match, känns som vi har lite mindre individuell skicklighet i laget men vi har bättre karaktärer och ett mer fysiskt lag, en bättre balanserad backsida, det kommer bli viktigt i ett slutspel.
Kommentera

Sv: Hv71 - MoDo 2021-12-10
dunderklumpen: haha ja oj vilken solklar slashing på första målet.... å cmore visar inte den i repris. Kommentatorerna påpekar ju ju iallafall det. Han slår ju av klubban. Pinsamt. Men var ju redan uppgjort så.
Kommentera