1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2267308

Sv: MoDo - Almtuna 2021-12-15
KarateKing700: Kollat på matchen nu igen. MoDo är verkligen bra. Jag var lite dimmig efter tre groggar. Ni kanske inte håller med, men borde vi inte satsa lite extra nu och chansa för att gå upp? Skulle vilja ha in lite storlek i laget. Kanske kommer enligt plan när januarifönstret öppnar. Paketlösning med polarna Corrado och Holland?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Almtuna 2021-12-15
Icing-Ove:

Hörde att Kaut har en Modo-klausul och ansluter i Januari.

Även Zykov hörde av sig till Hinken, han ville spela matcherna i dubbelderbyt gratis och köra över Hutchings igen och sedan måla.
Kommentera

Sv: MoDo - Almtuna 2021-12-15
Icing-Ove: Skadefri Corrado hade ju varit mumma men Holland är ju förjävla dålig. Usel karaktär också.
Kommentera

Sv: MoDo - Almtuna 2021-12-15
Icing-Ove:
Jo det tycker jag, vet inte om jag tänker storlek nödvändigtvis men något form av spetsegenskap hos de som kommer in. Ser gärna två forwards till om inte 3 då säsongen är lång. Tycker offensiven fungerar bra så visst får vi en naturlig målskytt så kör men gärna spelare som vi kan bygga vidare på.

Kollat runt lite ang vilka som inte får så mkt speltid och vi har

Niederbach
J Olofsson
Albin Eriksson i Finland
Tim Söderlund som varit i ECHL

Tror alla ovan skulle göra det bra hos oss lite osäker på A Eriksson men Gradin har säkert järnkoll. Sanny nämnde även Carl J i FBK som ett alternativ. Tror Tim S skulle passa in i vårt system riktigt bra.
Kommentera

Sv: MoDo - Almtuna 2021-12-15
Icing-Ove: Gärna nån stor rejäl back. Vi behöver ett par spelare som tar tag i grejerna när vi dippar som mest. Sedan vore det önskvärt med några snipers från Tjeckien/Slovakien och eller Finland. Alltid gångbara nationer för MoDo
Kommentera