1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474592 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2268311

Sv: Björklöven - MoDo dubbelderby 2021-12-17 18
AddMan:

Det sjuka med matchen igår är att 7 mål var inte ens orättvist, det var inte så att vi hade tur med studsar, vi hade kunnat göra tvåsiffrigt. Sam hade ju en i stolpen tidigt, sedan hade vi väl ytterligare två i ramen plus mängder av fina lägen där vi antingen missade eller målvakten gjorde fina räddningar. Var betydligt mer ojämnt igår jämfört med i fredags.

När man ser vad Berhardt kan göra i offensiven så önskar jag att Gradin främst hittar en bra back. Skulle vara intressant att se Bernhardt med någon bättre än Styf så han kan gå på offensiven mer. Känns som han håller tillbaka lite pga risken att han måste städa/hjälpa styf. Han och näsen tar ju byten tillsammans ibland och det blir en helt annan offensiv då med bättre puckkontroll och tryck i offensivzon.

Är lite kluven till den nya forwarden, vart ska denna in? Är ju risk att man förstör kemin i första och andrakedjan. Ser nog att man avvaktar med forwards och ser vad som händer med skador istället för att värva nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven - MoDo dubbelderby 2021-12-17 18
Rytter:
Gillar ”tridenten” Näsen-Bernhardt-Woods i PP, egentligen bara Bernhardt som funkade från början i sin roll, men Näsen och Woods har verkligen utvecklats. Vigge är riktigt bra i sin skymmarroll också, klara även att bli spelfördelare nerifrån.
Kommentera

Sv: Björklöven - MoDo dubbelderby 2021-12-17 18
Rytter:
Igår var det inget snack om att vi var en storlek större.
Så fort vi sätter press på deras spelare så återvinner vi pucken, rätt enkelt faktiskt.

Inför kommande slutspel så ser jag gärna en ny mer producerande forward som kan gå in i 3:e kedjan.
Ohlsson-Sylle-OP i fjärde med Max som extraspelare.
Sebbes genombrott kommer nästa år :)

Gradin har sagt att full fokus ska ligga på att J20 lirar kvar, så låt våra grymma junisar lira där så tycker jag vi har plats för en ny forward. Annars är det onödigt när gruppen är så sammansvetsad och presterar.

Jag tycker Styf har tagit rejäla kliv ihop med Bernhardt.
Om Folin kan spela helt utan känningar så tycker jag ändå vi är rätt stabila där.
Ska det in någon ny så antar jag det blir Styf eller Dallas som får nöta läktare..
Kommentera

Sv: Björklöven - MoDo dubbelderby 2021-12-17 18
Kollade precis på höjdpunkterna från matchen. När man kommit till 3-1 är det en rätt skön känsla att veta att det kommer fyra till.
Kommentera