1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2304775

Sv: Världsläget
puffe:

"
En fascinerande person som gör fantastiska insatser som ledare, f.d. komiker. Man vill gärna veta mer om han, nu när det ändå dräller av diverse experter i TV-studiorna dygnet runt
"

Ska en vara krass finns väll två spår

1. Ingen bryr sig EGENTLIGEN om Ukraina och därför har ingen kollat upp detta innan.

2. Han är inte en så skön lirare, men det kan vi ta sedan. Putin är den onde och" Zellan" är den gode, som i alla Hollywoodsagor är den onde superond alltid och den gode möjligen lite slarvig men i övrigt supergod ALLTID.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Världsläget
Spock:
Kollat Ukrainas tidigare ledare och en del av dem verkar minst sagt suspekta, på Putinnivå helt klart. Men problemet är att det måste finnas många bättre lösningar än en invasion av det här slaget med tanke på allt lidande som följer, så alldeles säkert är inte Zellan kritvit.

I övrigt hoppas jag att man hittar en balans i sanktionerna mot Ryssland, vem din fiende än är får du inte tränga in vederbörande i ett hörn så att det inte finns något annat val än att slå sig ut.
Låst ämne

Sv: Världsläget
Spock: Har själv väldigt dålig koll på Zelevskyj, men Putin gör sig själv verkligen inte en tjänst att måla upp sig som den gode i detta fall..
Tyskland lyckades ju verkligen förändras sen det horribla som hände under Hitler.
Ryssland har ju haft Lenin och Stalin etc, känns inte som man lärt sig av historien där..
Låst ämne

Sv: Världsläget
Spock: Man blir förvånad och förundrad av vad du skriver .. Herre gud. !!
Låst ämne