1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2305964

Sv: Världsläget
puffe: Att Timrå kanske ramlar ur SHL är överkomligt , men att 40 miljoner Ukrainare skall leva under Ryssland och Putin i all framtid är hemskt pga att ingen hjälper dom med att kriga mot nu världens största hot är ännu värre .
Ursäkta Ukraina !
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Världsläget
Clay.2: Problemet är att trots allt så är världen i många anseenden i behov av att göra affärer med Ryssland, affärer som stärker hela världsekonomin och skapar förutsättningar för människor.
Jag tror att man på något sätt vill kunna ha en relation med Ryssland även när kriget är över och jag tror även Ryssland känner likadant, just därför går inte ryssarna in med full kraft, varken med infanterier, marin eller flyg samtidigt som omvärlden tar det väldigt försiktigt med sina indirekta stöd till Ukraina.

Skulle tex Storbritannien få för sig att gå in med trupper i Ukraina så är ryssen ute därifrån en vecka senare, men det skulle vara starten på ett världskrig och ett sådant vill ingen ha.
Problemet är sjukt komplext och ett snedsteg från någon part kan utlösa en kedjereaktion av krig som leder till ett fullskaligt världskrig i Europa
Låst ämne