1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482582 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2317710

Sv: MoDo-Kristianstad 2:7
Ben Perrault: Jag saknar OP i dessa matcher, det är ju här han skall vara som bäst med sitt griseri och fysiska spel, men han har varit helt osynlig dessa 2 matcher.

Övrigt en jämn match där kik hittar många nycklar på oss, i 3:e faller dom på deras eget begrepp med att snacka bort matchen, vi ska vara väldigt glada över att vi tog en seger för detta hade kunnat sluta helt annorlunda.

Modo är skickligare över hela banan men framförallt offensivt och här måste vi spela efter dom förmånerna, går vi in i deras grisiga tempo så spelar vi Kristianstad i händerna och det skall vi inte göra för det är deras chans.

Vi får se nu hur Kristianstad agerar på hemmaplan nu när dom kommer tvingas styra spelet.
Antingen lyckas dom och vinner med någon puck eller så straffar vi dom när dom minst anar det och vinner med 4-5 puckar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo-Kristianstad 2:7
Gavelo: vet inte om Kik drog ned tempot de fick fast oss rejält i vår zon många gånger där vi backar hem alldeles för långt mot Tex, känns inte som vi har orken att ligga på riktigt, dessutom hade vi svårt komma ur egen zon och få till snabba omställningar blev mest rensningar utan adress
Kommentera