1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2324588

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Gusse: Har ni inte 2-2 mot de i grundserien? Ni kom 2a, Löven 4a. Förstår att man gärna vill va underdog, men favorittrycket får nog Modo ta. Men i finalen däremot, då jävlar blir ni underdog, om inte BIK lyckas hitta på nåt.

Men tippar faktiskt att ni ror hem detta, enklare än mot KIK. Känns som den riktiga glöden i er kommer fram nu. Tänk er hur slut HV kommer va efter en riktig holmgång med BIK, BIK som alltid varit lite av det där jobbiga laget i HA. Ni har verkligen chansen nu skulle jag säga!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
MickeTheProphet: Alltså ursäkta men vilket önsketänkande! (Av annan än Modo-fan) Kommer HV verkligen ur en "holmgång" med BIK mer slitet än vad Modo och Björklöven gör efter ett mer tydligt rivalmöte? Jag tar inget för givet, men var på sista seriemötet BIK-HV71 och såg ingenting som tyder på att BIK tar fyra matcher i den serien. Jag förstår helt att man vill undvika Löven som är det bästa laget i serien efter att man "bytte" ledarstab. Jag tror på Modo ändå, och HV71-MODO i final, men inte på det sätt som du målar upp. HV kommer inte vara slut, med den bredden i spelartruppen. Till Modo-fansen får jag säga som Adam Alsing, -lycka till, men inte för mycket!:-)
Låst ämne

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
MickeTheProphet:
Kanske en grej som ev gör en förlust lättare, själv gillar jag att vara favorit tror även Aagaard gör det 😀. En viss övervikt till MoDo iaf före matchserien men det kan svänga snabbt. Hoppas på 7 matcher
Låst ämne