1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474577 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2324597

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Gusse: Varför skulle ni inte vara favoriter mot Löven? Själv har jag då inga andra tankar än att ni är favoriter, ni har ju varit bättre än Löven hela säsongen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Axle San: Känns som att Löven fått ordning på grejerna sedan Wallsons uttåg och efter den dipp dom haft. MoDo har å andra haft sin topp och är lite upp och ner, hit och dit, mellan matcher. Förstafemman är inte alls på samma nivå de legat på. Till syvende och sist är det skitsamma hur det sett ut under säsongen när man kommer till ett slutspel. Jag håller Löven som svaga favoriter baserat på hur det sett ut här i närtid.
Låst ämne

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Axle San: Vi kanske ska vara favoriter. Men tror fortfarande dom flesta kommer tippa att Björklöven vinner. Därav mindre favoritskap.
Låst ämne

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Axle San: För att ha en chans att utmana Löven rejält måste vår första och andrafemma steppa upp sin produktion rejält.
I synnerhet måste förstafemman bli stekhet igen, dom har varit skrala allt för länge nu.
Därefter måste Bernhard komma tillbaka till sitt gamla jag, tycker han ser trött och lite loj ut just nu.
Sen hoppas jag att Hasa återigen tar bort sina juniormisstag, tyckte ett tag att han sopat bort det men ser man den tendensen igen, tyvärr.

Åker vi ändå ur vore det i alla fall fint med tre hemmamatcher, ger fint klirr i kassan!
Låst ämne

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Axle San: Rimligen bör det vara rätt jämt. Utan Stråle tycker jag att vi borde varit favoriter, men nu är det ganska jämt. De har nog lite bättre forwards och vi bättre (och bredare) på backsidan. De spelade ju med fyra backar och MoDo-Andersson nedflyttad från centerpositionen i en match mot Västerås då Lindgren var borta.
Låst ämne