1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481543 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2324663

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
jonsson: Man får uppfattningen att Big Sam är skadad på något sätt. Det är inte bara för att han inte längre tekar, utan lite kring rörelsemönstret. Han brukar vara ett monster längs sargen och där vinna varenda puck, men gör det inte längre. Att han inte spelade sista matchen mot AIK var nog också ett tydlig tecken på att det inte står rätt till.

Jag är sjukt imponerad av Woods sätt att använda motståndare för att få fart. Lite som tvillingarna Sedin så kryper han ihop och vrider kroppen så att när de pressar honom så nyttjar han det för att få den extra fart som behövs för att komma runt dem. Han är inte lika snabb som Ohlsson, men är oerhört skicklig på att ändå ta sig runt en motståndare.

Och, han har verkligen klivit fram ett snäpp nu under slutspelet.

Svenningsson tycker jag kompletterar bra i förstakedjan. Kunde man bara få honom att ta MYCKET snabbare avslut skulle det kunna bli lysande. Han är alldeles för dålig på att göra mål när han siktat, så då vore det mycket bättre om han skjuter innan målvakten hunnit placera sig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
J F K: Vad tror du som brukar ha öga för det där. Upper body? Har han någon revbensfraktur eller liknande? Tycler inte skridskoåkningen verkar påverkad?
Låst ämne

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
J F K: Håller med Sam och Berhard har gått ner sig rejält, anar att båda dras med skavanker.
Nu får dom läka ihop under kommande vecka, blir bra med lite ledighet
Låst ämne

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
J F K: Woods är hal som en ål. Är inte alls säker på att han kommer få problem med Rahimi.

Både Sveningsson och Woods är dock horribla defensivt, och med en Sam (skadad?) som är helt ur slag blir den kedjan en rejäl säkerhetsrisk, framförallt när Bernhardt och Näsén är inne. Jag kan väl känna att det kostar lite mer än det smakar.
Låst ämne